Новости

Ноември 2018

Учество на Научната конференција „Загадување на градовите во Република Македонија, кои се решенијата?„

повеќе


Октомври 2018

Технолаб учествуваше на Меѓународна конференција „Енергетика 2018„ во организација на ЗЕМАК

повеќе


Септември 2018

Учество на Технолаб на Конгресот на хемичари и технолози

повеќе


Архива на новости

Кариера


Надградбата и усовршувањето на нашите знаења и вештини ја доживуваме како наша постојана задача со што ја зголемуваме нашата одговорност кон нашите клиенти. Поттикнати сме да инвестираме во нови амбициозни кадри кои ќе ни се приклучат во остварување на нашите професионални цели.

 Доколку во визијата на ТЕХНОЛАб, Вие препознавате интерес за ваша професионална афирмација и имате желба да бидете дел од нашиот тим ве молиме пополнете го приложениот образец за CV и потоа кликнете Испрати за испраќање на податоците.

Кариера

Кариера

 

Лични податоци

Пол

 

Работно искуство

 

Oбразование

 

Стекнат експертски статус

 

Обуки

 

Лични вештини и способности