Новости

Ноември 2018

Учество на Научната конференција „Загадување на градовите во Република Македонија, кои се решенијата?„

повеќе


Октомври 2018

Технолаб учествуваше на Меѓународна конференција „Енергетика 2018„ во организација на ЗЕМАК

повеќе


Септември 2018

Учество на Технолаб на Конгресот на хемичари и технолози

повеќе


Архива на новости

новости


Декември 2014

Технолаб со Дедо Мраз за најмладите

Како и секоја година и оваа година Технолаб не ги заборави најмладите. За нив во пресрет на новогодишните празници во просториите на Технолаб беше организирана забава. Во оваа прилика Директорката на Технолаб, М-р Магдалена Трајковска Трпевска ги запозна дечињата со дејноста и работата на Нашата компанија што беше особено интересно за нив. Пријатната и релаксирана празнична атмосфера во Технолаб ја збогати и посетата на Дедо Мраз кој на најмладите им посака Срекна Нова Година подарувајќи им Новогодишни пакетчиња. 

Архива на новости