Новости

Март 2018

Генералниот менаџер на ТЕХНОЛАБ М-р Магдалена Трајковска Трпевска е избрана за една од 10-те Топ Жени Менаџерки во Македонија за 2017 година

повеќе


Декември 2017

„Одржување на безбедноста при работа на работни места во рудници за експлоатација на суровини Искуства од Бучим, Радовиш “

повеќе


Октомври 2017

Прва работилница “ Сите дишеме (Ч)ист воздух“

повеќе


Архива на новости

новости


Јуни 2015

Светски ден за акредитација

На 9-ти Јуни во организација на Институтот за акредитација на РМ под мотото ,,Акредитацијата: Поддршка во обезбедување на здравствена и социјална заштита“ беше одбележан светскиот ден на акредитација. Во текот на свеченоста на Технолаб му беше врачен сертификатот за акредитација на инспекциското тело.

Архива на новости