Новости

Јуни 2018

На иновативниот проект на Технолаб му е доделен грант од Фондот за иновации и технолошки развој во рамките за Првиот повик за финансирање на проекти во рамките на Столб 3 од Планот за економски раст на Влада на Република Македонија

повеќе


Јуни 2018

Тимот на Технолаб учествуваше на петдневен тренинг за одржливо управување со контаминирани локации во рамките на проектот на УНИДО за „Отстранување на техничките и економските бариери за иницирање на активности за деконтаминирање на локацијата на ОХИС“

повеќе


Март 2018

Генералниот менаџер на ТЕХНОЛАБ М-р Магдалена Трајковска Трпевска е избрана за една од 10-те Топ Жени Менаџерки во Македонија за 2017 година

повеќе


Архива на новости

новости


Декември 2016

Технолаб и Дедо Мраз со децата од Технолаб

Технолаб традиционално организираше предновогодишна забава со Дедо Мраз за децата од Технолаб. Оваа година забавата ја организиравме во игротека со цел децата да се чувствуваат пријатно и заедно со омилените играчки и Дедо Мраз да си посакаат нови желби за Новата година. Во текот на забавата, Дедо Мраз на дечињата им подари подароци и им посака весела и среќна нова година.
 

Архива на новости