Новости

Јуни 2018

На иновативниот проект на Технолаб му е доделен грант од Фондот за иновации и технолошки развој во рамките за Првиот повик за финансирање на проекти во рамките на Столб 3 од Планот за економски раст на Влада на Република Македонија

повеќе


Јуни 2018

Тимот на Технолаб учествуваше на петдневен тренинг за одржливо управување со контаминирани локации во рамките на проектот на УНИДО за „Отстранување на техничките и економските бариери за иницирање на активности за деконтаминирање на локацијата на ОХИС“

повеќе


Март 2018

Генералниот менаџер на ТЕХНОЛАБ М-р Магдалена Трајковска Трпевска е избрана за една од 10-те Топ Жени Менаџерки во Македонија за 2017 година

повеќе


Архива на новости

новости


Март 2018

Генералниот менаџер на ТЕХНОЛАБ М-р Магдалена Трајковска Трпевска е избрана за една од 10-те Топ Жени Менаџерки во Македонија за 2017 година

Во рамките на манифестацијата „Избор на 10 Топ жени менаџерки за 2017„ во организација на агенцијата „Марили“, директорката на Технолаб, М-р Магдалена Трајковска Трпевска беше избрана како една од 10 најуспешни жени менаџери за 2017. Свеченото доделување на признанијата се одржа во хотел Холидеј Ин на 29.03.2018 година. На овој настан покрај 10-те најуспешни менаџерки за 2017 година присуствуваа и Министерката за труд и социјална политика - Мила Царовска, Министерот за здравство  Д-р. Венко Филипче, претставници од дипломатските претставништва и многу други  подржувачи на манифестацијата.

На доделувањето на признанието за најуспешна жена менаџер за 2017 на М-р Магдалена Трајковска Трпевска му претходеше презентирање на видео материјал за Технолаб кој беше специјално направен за оваа прилика.

Успешноста на Технолаб како компанија уште еднаш е потврдена, овој пат преку признанието за најуспешен менаџер на М-р Магдалена Трајковска Трпевска.

Архива на новости