Новости

Ноември 2018

Учество на Научната конференција „Загадување на градовите во Република Македонија, кои се решенијата?„

повеќе


Октомври 2018

Технолаб учествуваше на Меѓународна конференција „Енергетика 2018„ во организација на ЗЕМАК

повеќе


Септември 2018

Учество на Технолаб на Конгресот на хемичари и технолози

повеќе


Архива на новости

новости


Февруари 2011

Технолаб учествуваше на меѓународната конференција за БЗР во Струга

Технолаб со неколку свои претставници учествуваше на тридневната меѓународната конференција за БЗР што се одржа во хотел Дрим во Струга. Со учеството на оваа конференција Технолаб со својата стручност и компетентност уште еднаш го промовираше своето активно учество во промоцијата на безбедноста и заштитата при работа.

 

Архива на новости