Новости

Ноември 2018

Учество на Научната конференција „Загадување на градовите во Република Македонија, кои се решенијата?„

повеќе


Октомври 2018

Технолаб учествуваше на Меѓународна конференција „Енергетика 2018„ во организација на ЗЕМАК

повеќе


Септември 2018

Учество на Технолаб на Конгресот на хемичари и технолози

повеќе


Архива на новости

новости


Декември 2010

Технолаб прослави јубилеј - 10 години од своето постоење

Технолаб со пригоден коктел ја одбележа десетгодишнината од своето постоење. Коктелот се одржа во салата со базен на хотел Арка во Скопје во присуство на голем број соработници и деловни пријатели на Технолаб.

На прославата пригоден говор одржа директорката Мр. Магдалена Трајковска Трпевска по што им беа доделени признанија и плакети на вработените во Технолаб.

 

 

 

Архива на новости