Новости

Март 2018

Генералниот менаџер на ТЕХНОЛАБ М-р Магдалена Трајковска Трпевска е избрана за една од 10-те Топ Жени Менаџерки во Македонија за 2017 година

повеќе


Декември 2017

„Одржување на безбедноста при работа на работни места во рудници за експлоатација на суровини Искуства од Бучим, Радовиш “

повеќе


Октомври 2017

Прва работилница “ Сите дишеме (Ч)ист воздух“

повеќе


Архива на новости

Контакт


ТЕХНОЛАБ е лоциран во населба Аеродром,
спроти ТЦ Скопјанка

Адреса:
бул. Кузман Јосифовски Питу бр.28/3 лок.24
П.Ф. 827 1000 Скопје Р. Македонија

Тел/факс: + 389 2 2448-058

e-mail: [email protected]
Веб: www.tehnolab.com.mk


Испратете порака до Технолаб

Испратете порака до Технолаб