Референтна листа

Технолаб со гордост ја истакнува својата повеќегодишна соработка со многубројните свои коминтенти, корисници на услугите во областа на заштита на животната средина и безбедност при работа.

Секојдневно сме посветени на развивање партнерски однос со нашите клиенти кои во Технолаб препознаваат сигурен и доверлив партнер, а пак наша цел е да останеме долгорочен и вреден партнер за во иднина при што остваруваме креативна размена на информации и искуства.

Ова е дел од листата на нашите клиенти:

АД ЕСМ Електрани на Република Северна Македонија

РЕК Битола, РЕК Осломеј, ХЕЦ Маврово, Енергетика

ЕВН АД Скопје

БАЛКАН ЕНЕРЏИ Скопје

ЕУРОНИКЕЛ Индустри Кавадарци

МАКСТИЛ Скопје

ЛИБЕРТИ Скопје

БУЧИМ Радовиш

ТКС ИМПЕРИЈАЛ ТОБАКО Скопје

АД АЛКАЛОИД Скопје

МАКПЕТРОЛ АД Скопје

АДИНГ Скопје

Рудник САСА

ТГС ТЕХНИЧКИ ГАСОВИ Скопје

ТИТАН ЦЕМЕНТАРНИЦА Скопје

ЈП Депонија ДРИСЛА

Ван Хоол Македонија

АПТИВ Сервисес Македонија

ЏОНСОН МЕТИ

ХАЈ ТЕЧ Корпорација

АД ПИВАРА Скопје

ПРИЛЕПСКА ПИВАРНИЦА Прилеп

ЖИТО ЈУГ Кавадарци

ВИТАМИНКА Прилеп

БЛАГОЈ ЃОРЕВ Велес

МЛЕКАРА АД Битола

ВИВАКС Скопје

ЛЕК Скопје

ПЕКАБЕСКО Скопје

ГЕНТЕРМ Прилеп

Екстра Меин Куманово

Пекабеско Скопје